Ana Sayfa

  • Kesinlikle Eskimez Ürünler

    Çürümez malzemeler hayatın içinde daima olmuştur. Kendinizi sorguladığınıza elinizdeki cihazlardan iş yerinizdeki evinizdeki bütün cihazla da görebilirsiniz bunun yanında da su içtiğiniz musluklar ve o musluklara su getiren çelik çekme borular bunların hepsi hayatımızın içerisinde yer almaktadır sadece farkında olmayız. Alanları genişlete biliriz. Bu açıdan geniş bir iş alanı olan çeliğin işi yapan kişilerin i hayatını da kolaylaştırması için doğru seçim ve kaliteli malzeme kullanması gerekmektedir.

    Yaptığınız işleri sorunsuz yapmak için çelik

    Paslanmaz kare ürünler çelik ailesinde en fazla kullanılan ürünlerdir. Çatıların yapımından tutun kapının önündeki giriş kapısının yapımına kadar tüm alanlarda kullanılır kullanılma sebebi sağlam ve temiz olmasıdır. Özar metal bütün alanlarda işlerinizde size yardımcı olmakta ve işlerinizde size yardımcı olmak için çalışmaktadır.

  • Kredi geçmişi nedir ve neleri etkiler

    Kredi geçmişi bankalarla yapılan işlemlerin kayıt altına alınması işlemidir kredi sicilleri merkez bankasında tutulmaktadır. Bu siciller 5 yıl saklanır ve buna göre  bankalar sizlerin başvurusu doğrultusunda merkez banaksına müşterinin sicilini öğrenmek istediği zaman bu başvuruyu yapmaktadır. Müşterinin daha önce bankalarla yapmış oldu kredi alma ve kredi kartı kullanma gibi işlemlerin kayıt altına tutulması ve bu kayıtların müşteri başka bir hizmet talep ettiği zaman karşısına çıkma işlemidir peki kendimiz bu sicilli sorgulamayız sorgulanabilmektedir. Çeşitli kuruluşlarla bu işlemler yapılmaktadır merkez bankasının görevlendirdiği bu kuruluşlar ara kuruluştur merkez bankasıyla direk iletişim kurulamaz bu işletmelerden talep edilir bu işletmeler sizin sicilinizi ve kayıtlarınızı ve kredi puanınızı sizlere sunmaktadır. Neleri etkiler konusunda ise sizin kredi alabilme kredi kartı kullanabilme durumunuzu etkilemektedir. Şayet ki belli puanın altındaysanız sizlere bankalar kredi veya kredi kartı vermemektedir. Sizlerin banka ile olan işlerini etkilemektedir.

    Eğer ki siciliniz kötüyse nereden anlaşılır

    Sicilinizin kötü olduğunu bankalara başvurduğunuz zaman anlayabilirsiniz. Sizin sicilinizi ilgili kuruluştan talep etmektedirler eğer ki daha önceden yapmış olduğunuz bir işlemi kredi veya kredikartı olabilir eğerki ödeme yapmadıysanız uzun süre ve icra takibine düştüyseniz sicilinizi direk etkilemekte ve sizin başka bankalarda iş yapmanızı zorlaştırmaktadır. Merkez bankasının araca kuruluşlarından internetten baş vurarak sicilinizi ve puanınızı öğrenebilirsiniz ve bankalardan para işlemlerinizi takip edebilirsiniz.

    Sicil ne kadar süre ile saklanır ve düzelir.

    Sicil merkez bankasında beş senel saklanmakta ve herhangi bir başvurunuzda karşınıza çıkmaktadır. 5 yıl sonunda sizlerin sicilleri baştan başlar ve tekrardan işlemler yapabilme imkanına sahip olabilirsiniz. Peki beş sene dolmadan düzelmez mi bankadan bankaya değişiklik göstermektedir. Bankaların kendi işleyişi ve müşteri değerlendirmesiyle ilgili bir konudur bazı bankalar sizlere güvenip tekrar kart ve ya kredi verebilir bazı bankalarda kefil veya teminat isteyebilir ve bu sürede işlerinizi tamamlarken 5 yı sonrasına da siciliniz eskisi gibi güncel ve bankalar için temiz olarak görünmektedir. Düzenli ödemler yapılan sicillerde herhangi bir sorun olmaz ve puanları ödeme yaptıkça yükselmektedir merkez bankasının belirlediği standartlar doğrultusunda işlemlerini yapan müşteriler sicillerinde herhangi bir sorun yaşamadan banka işlemlerini çözebilir merkez bankası sicil için düzenli ödemelere bakmaktadır eğer ki düzenli ödeme yapılmaktaysa herhangi bir sicil sorunu yaşanmamaktadır.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın